5 produse cosmetice pe care trebuie sa le ai la indemana

Obisnuiesc sa imi impachetez toate cele de trebuinta de fiecare data cand plec in vacanta sau intr-o excursie. Zi de zi insa, in poseta mea se regasesc o multime de lucruri, unele utile, altele mai putine utile dar indesate in geanta pe motiv ca „nu se stie niciodata…”. Sunt pregatita de aceea pentru orice eveniment neprevazut. Am intotdeauna cu mine un deodorant mic in caz ca e cald si trebuie sa ma spal la sala sau la birou, cateva pliculete cu lotiune de corp, servetele umede antibacteriene.
Pe langa acestea, car cu mine si cateva produse esentiale de frumusete fara de care m-as simti pierduta. Dintre acestea, cele pe care le consider a fi cele mai importante si fara de care nu imi imagine sa ies din casa sunt:

1. Balsam de buze.

balsam-de-buze-niveaImi place balsamul de buze, il folosesc aproape incontinuu. Nu imi plac buzele uscate sub nicio froma. Nu tin cont neaparat de brand dar daca ar fi sa ma gandesc mai bine, de cele mai multe ori ajung sa imi cumpar un balsam nivea. Sunt mici, eficiente, nu ocupa mult spatiu in geanta si asa plina cu de toate.

2. Un ruj de buze nude.

ruj-de-buze-nud-neutruPort intotdeauna la mine un lipstick care sa aiba o culoare cat mai apropiata de cea naturala a buzelor mele. E mai bun decat nimic, e foarte putin lizibil deci, potrivit pentru orice situatie, chiar si in cazul in care nu am nevoie neaparat de el.

Related posts:

Comments are closed.