Bijuteriile cele mai frumoase sunt facute acasa

Da, ai auzit bine. Cele mai frumoase bijuterii sunt facute acasa, de tine si nu cumparate din magazine. Pentru ca oricat de mult s-ar stradui cel sau cea care le face pentru vanzare, le va adapta dupa propriile sale gusturi si idei, dandu-le un aer impersonal si oricat de frumoase ar fi, parca nu sunt ceea ce cautai. Sunt accesorii, bijuterii dar nu au nimic in legatura cu tine si cu ceea ce iti doresti.

La fel ca si alte femei, m-am aflat de multe ori in incurcatura. Cu ce sa ma accesorizez, ce anume sa port la o rochie sau alta, la o pereche de blugi si tricou sau la un costum office. Bijuteriile sunt importante, pot da acel plus tinutei dar o pot si ruina. Si nu intotdeauna ai la indemana ceea ce iti trebuie, poate nici nu gasesti in magazinele de profil. Ce ramane de facut? Simplu: Sa iti achizitionezi propriul set de accesorii bijuterii si furnituri, sa cauti putin online pentru idei noi si sa te pui pe treaba.

Ce poti crea singura acasa? Foarte multe. Incepand cu cerceii si incheind cu colierele sau faimoasele chockere. Poate e greu la inceput dar cu timpul si cu mult exercitiu vei invata sa transformi cele cateva accesorii bijuterii si furnituri pe care le-ai cumparat in creatii proprii, bazate pe propria ta idee si propriile tale gusturi, astfel incat sa iti poti accesoriza orice tinuta din garderoba de acasa.

Si sa nu iti inchipui ca daca e handmade, o bijuterie nu e si un accesoriu adevarat. Ba dimpotriva, e ceva unic, creat doar pentru tine, de catre tine, ceva care sa te scoata in evidenta si sa atraga privirile celor din jur. StarLady iti vine in ajutor, oferindu-ti cateva idei de bijuterii si accesorii bijuterii din care sa iti poti alege modelele preferate. Daca nu pentru altceva, macar pentru a avea cu ce sa incepi. Sunt suficiente situri de unde sa iti poti cumpara setul de furnituri si accesorii de care ai nevoie. Ai nevoie doar de idei.

Iata galeria noastra de bijuterii handmade create acasa din furnituri si accesorii bijuterii:

Related posts:

Comments are closed.