Coafuri elegante la moda in anul 2012

E imposibil sau cel putin aproape imposibil de prezis ce stiluri de coafuri elegante vor fi in tren intr-o anume perioada de timp sau alta. Daca aruncam o scurta privire insa la ceea ce poarta vedetele in acest an, putem sa ne facem o idee relativ corecta asupra modei din anul 2012. Si asta pentru ca marii stilisti au un simt in plus fata de noi, restul muritorilor de rand, fiind capabili de a anticipa si de a da tonul la ceea ce se va purta pe parcursul unui an. Prin urmare, iata cateva dintre cele ami importante stiluri de coafuri elegante purtate de vedete la inceput de an, din care sa iti poti alege cel mai bine ceea ce te reprezinta si ti se potriveste cel mai bine.

1: Ombre-ul inlocuit de suvitele decolorate

Celebritati ale Hollywoodului precum Drew Barrymore sau Jessica Biel au ales acest tip de coafura si probabil ca nu au facut-o degeaba. Multe femei inca prefera clasicul ombre, realizat la saloanele profesioniste de coafura dar, coafura cu suvite pare un trend in plina ascensiune iar stilistii ne dau semne ca acesta ar putea chiar evolua pe parcursul acestui an. Noul ombre ne ofera un look mai tineresc si mai modern, inlocuind monocromia cu suvitele de nuante mai deschise din jurul fetei.

coafuri-elegante-par-valuri2: Parul in valuri

E la moda in fiecare an, purtand insa o denumire diferita. Daca in ultimii ani stilistii vedetelor foloseau adjective precum beachy, bouncy, bedhead pentru a-si descrie coafurile cu carlionti, in anul 2012 acestea au fost lasate la o parte, coafura anului fiind una cu carlionti minimi, uniforma. O coafura simpla si clasica, usor de facut indiferent de textura parului care daca e drept poate fi usor ondulat in timp ce daca e cret, trebuie putin indreptat, in special la varfuri pentru a crea senzatia de valuri.

coafuri-elegante-faux-bob3: Faux bob

Daca te-ai aflat vreodata in cumpana nestiind care stil sa il alegi dar dorindu-ti mai multe stiluri in acelasi timp, catalogul de coafuri elegante din 2012 cuprinde ceva nou si inedit: bobul fals sau faux bob, o coafura care imbina stilul bob cu cel al unui coc neglijent. Desi coafura aceasta pare oarecum inspirata din stilul anilor 1920, ea este una chiar foarte moderna si inedita.

4: Extensiile

Cele care prefera extensiile au motive de bucurie. Ele sunt la moda si in anul 2012 dar tehnologia a evoluat astfel incat vom renunta la clasicele clipsuri. Noul tip de extensii se numeste EZ Fusion si poate fi creat in maxim jumatate de ora la un salon specializat.

coafuri-elegante-culorile-calde

5: Culorile calde

Anul 2012 inlocuieste de asemenea culorile reci cu cele calde. O indicatie perfecta in acest sens ne ofera Michelle Williams care a schimbat de curand culoarea cositelor de la un blond ultra-deschis la un blond mediu, spre rozaliu. Observam astfel o tendinta de a trece usor de la nuantele reci, ultradeschise spre unele mai calde, potrivite pentru aproape orice fel de culoare a tenului. Tendinta nu are in vedere doar parul blond, si brunetele optand in acest an pentru culori mai calde, renuntand la clasica nuanta de negru inchis cu reflexii albastrui pentru una mai calda.

In continuare va oferim intreaga noastra galerie de coafuri elegante la moda pentru anul 2012

Related posts:

Comments are closed.