Coafuri par mediu pentru orice ocazie

Fie ca e vorba despre o seara petrecuta alaturi de prietene in club, de o invitatie romantica la restaurant sau de o petrecere privata, o femeie isi va alege intotdeauna cu grija stilul coafurii si de cele mai multe ori va opta pentru ceva diferit in functie de locul in care isi va petrece ziua sau seara.

Ce optiuni am la dispozitie pentru parul mediu?

Nu toate insa opteaza pentru cosite lungi, s-au saturat de ele sau pur si simplu isi doresc o schimbare de look. Pentru parul mediu, chiar daca pare de crezut, sunt o multime de stiluri din care sa iti poti alege optiunea perfecta. Coafuri par mediu deosebite vei gasi in orice catalog, online sau la saloanele specializate, atat pentru ocazii speciale cat si casual.

Imi doresc ceva deosebit. Ce se poarta?

Daca iti doresti insa ceva cu adevarat deosebit si clasicul bob nu iti face cu ochii, poti alege coafuri par mediu asimetrice care sa iti puna in valoare trasaturile fetei dar care sa iti dea in acelasi timp un aer tineresc sau flirty. E o metoda simpla de a scapa de varfurile deteriorate, mai ales daca ai avut par lung, adoptand o tunsoare in scari.

Si pentru ca StarLady isi doreste sa fie alaturi de tine de fiecare data cand te afli in impas, iti oferim in cele ce urmeaza o mica galerie de tunsori par mediu din care sa iti poti alege stilul potrivit. Pentru ca meriti!

Sunt cateva dintre cele mai frumoase tunsori si coafuri par mediu pe care le-am sortat cu atentie pentru cititoarele noastre, coafuri la moda in acest an si care au fost in cea mai mare parte facute celebre de starurile din muzica si de la hollywwod. Daca iti doresti sa ai un look de star, alege un stil din colectia de mai jos!

Galerie coafuri par mediu

Related posts:

Comments are closed.