Coafuri simple pentru orice ocazie

Majoritatea femeilor incearca in permaneta sa descopere noi si noi stiluri, fie ca vorbim de coafuri simple sau complexe, pentru a-si schimba complet lookul din timp in timp sau pentru a se pregati pentru o ocazie speciala. Fiecare persoana este insa diferita si alegerea unei coafuri perfecte poate fi cu atat mai grea cu cat aceasta depinde de forma fetei, de lungimea parului, de textura sau culoarea acestuia si asa mai departe.

Conteaza in acelasi timp si ocazia cu care iti vei schimba coafura. Pentru zilele sau serile petrecute in oras sau la mall alaturi de prietene este absolut normal sa alegi coafuri simple, usor de facut, dar si comode in acelasi timp, fara a pierde teren pe partea de eleganta si feminitate.

Sunt coafuri simple de tip casual, care te vor ajuta sa fii mai relaxata. Pe de alta parte, in cazul in care vei participa la o nunta, eveniment social mai important sau intalnire de afaceri, vei incerca sa iti adaptezi coafura astfel incat sa se potriveasca atmosferei si in acelasi timp sa nu fie provocatoare.

Stilul perfect iti va accentua trasaturile pozitive si va ascunde micile defecte pe care nu vrei sa le arati in public. Prin urmare, coafura depinde de forma fetei in primul rand. Spre exemplu, in cazul in care ai o fata mai rotunda, vei purta parul lung, pentru a-i da fetei o oarecare senzatie de alungire. Evident ca viceversa este adevarata intotdeauna, daca ai o fata alungita, poti sa iti porti parul cat mai scurt.

Pentru a putea alege cel mai bine care model de coafuri simple ti se potriveste cel mai bine, StarLady iti pune la dispozitie in cele ce urmeaza o mica galerie de stiluri de coafuri superbe. Alege-ti stilul impreuna cu noi si ofera-le celorlalti cea mai buna versiune a ta de fiecare data cand iesi afara din casa. Succes!

Exemple de coafuri simple:

 

Related posts:

Comments are closed.