Cum sa te impaci cu fostul iubit

O despartire nu e niciodata usoara, mai ales atunci cand sentimentele sunt inca puternice. Desi multi experti in psihologie sunt de parere ca impacarile sunt doar vise desarte si ca o astfel de relatie nu are nicio sansa de izbanda, exemple contrare vedem in fiecare zi. Sigur, nu ne gandim neaparat la celebrul cuplu hollywoodian Robert Pattinson si Kristen Stewart care au reusit sa treaca peste infidelitatea ei si incearca sa o ia de la capat pentru ca inca nu a trecut timp suficient pentru a evalua daca sau nu cei doi se vor intelege de aceasta data. Cu toate acestea, sunt cateva lucruri la care trebuie sa te gandesti inainte de a te impaca cu un fost iubit si in cele ce urmeaza iti vom oferi cateva sfaturi in acest sens.
Nu te grabi

E usor sa faci aceasta greseala si sa sari cu bratele deschise in noua si vechea relatie, incercand sa recuperezi timpul pierdut, mai ales daca te simti foarte bine sa fii din nou in compania barbatului iubit dar sfatul nostru este sa nu te grabesti. Amandoi v-ati schimbat in perioada petrecuta separat si aveti nevoie de o redescoperire reciproca inainte de a putea construi o noua relatie. Asa ar trebui sa o si privesti de altfel, ca pe o relatie noua, cu un barbat pe care tocmai l-ai intalnit. E singura ta sansa de a face lucrurile sa mearga de aceasta data.
Gandeste-te la motivele pentru care iti doresti sa va impacati

Poate ca arzi de nerabdare sa te reintalnesti cu fostul tau iubit, visezi din nou la diminetile de weekend in care va treziti unul langa altul dar in acelasi timp e important sa te gandesti si la motivele reale pentru care iti doresti impacarea si nu doar la cele superficiale.
Analizeaza motivele despartirii

V-ati despartit din varii motive. Si chiar daca aceste motive ti se par acum neintemeiate, nu poti si cel putin nici nu ar trebui sa nu le iei in considerare. Aveti sansa de a discuta impreuna care au fost acestea, ce nu a mers, de ce ati ajuns in trecut la concluzia ca nu puteti continua ca si cuplu. Analizati motivele si incercati sa le rezolvati inainte de a relua relatia.
Fa schimbarile de rigoare

Odata ce a-ti discutat motivele despartirii, actionati ca atare. Rezolvati problemele existente si asigurati-va ca acestea nu se vor repeta.
Uita de trecut

Ok, v-ati departit deja o data, ai avut suficient timp la dispozitie pentru a analiza si a trece peste lucrurile care au dus la despartire in primul rand. E momentul sa treci peste ele si sa incerci sa iei relatia de la inceput. Uita de trecut si priveste doar in viitor. Altmiteri, nu aveti nicio sansa si veti sfarsi la fel ca prima data.

Related posts:

Comments are closed.