Cum sa tratezi simplu punctele negre

Multi oameni, indiferent de varsta, se confrunta cu o problema majora de cosmetica, care inseamna in primul rand eruptia de puncte negre pe fata. Nu e o problema care nu poate fi rezolvata relative usor, oferta de tratamente puncte negre de pe piata fiind destul de diversa, atat in ceea ce priveste produsele cosmetice de brand cat si cele pe care le prepare in casa, sub forma unor masti pentru puncte negre. In principiu, sunt cativa pasi esentiali pe care daca ii urmezi intocmai, poti scapa cat se poate de usor de problema acneei si astfel curate fata astfel incat sa fie asa cum iti doresti, sanatoasa si stralucitoare. Ai puncte negre pe nas sau pe fata? Iata ce trebuie sa faci:


Tratament pentru puncte negre

1.Spala fata cu un sapun pentru a indeparta excesul de murdarie si sebum. Uleiul de a nivelul pielii este principalul responsabil de aparitia acneei in general dar si a nedoritelor puncte negre in particular prin urmare, o fata curate inseamna in primul rand sanse mult mai mici de a te trezi pe neasteptate cu puncte negre pe nas, sub ochi sau pe obraji.

2 .Sterge fata cu o bucata de material fin inmuiata intr-o solutie alcoolica (poate fi si un produs de brand destinat combaterii acneei cu continut ridicat de alcool) macar o data pe zi, in fiecare zi a saptamanii. Alcoolul usca pielea dar si acneea existenta si previne in acelasi timp eruptiile viitoare, eliminand excesul de sebum de la nivelul fetei.

3 .Aplica cu ajutorul unui disc demachiant solutii lichide de Vitamina E pe care le gasesti la orice farmacie sub forma de capsule, direct pe zonele cu puncte negre sau acne de pe fata. Lasa lichidul vitaminizat sa se absoarba in piele vreme de cel putin jumatate de ora, poate chiar o ora, inainte de a te spala pe fata.

4 .Repeta zilnic acest proces. Frecventa aparitiei de puncte negre va fi tot mai mica pe masura ce zilele trec, dupa cateva saptamani acestea fiind aproape eradicate complet. Concret, dupa aproximativ o luna de tratament cu vitamina E, ar trebui sa obtii si rezultatele finale ale tratamentului cosmetic si sa scapi definitive de punctele negre.

Atentie!

5.Nu iti irosi timpul si banii cumparand produse cosmetice scumpe impotriva punctelor negre inchipuindu-ti ca acestea te vor scapa mai repede de problema decat tratamentele casnice precum cel recomandat mai sus. Majoritatea produselor de brand nu sunt in realitate la fel de eficiente precum reclama de care beneficiaza.

Related posts:

Comments are closed.