Modele de rochii pentru banchet

Banchetul de la sfarsit de liceu este probabil cel mai important moment din viata unui adolescent. Prin urmare, si vestimentatia pe care o alegi cu aceasta ocazie trebuie sa fie una deosebita. Sunt o multime de modele de rochii pentru banchet din care poti alege dar, daca nu ai facut-o, sau inca te afli in impas in ceea ce priveste luarea unei decizii, noi te putem ajuta.

In cele ce urmeaza vom prezenta pe scurt cele mai potrivite modele de rochii pentru banchet pe care le poti alege si iti vom oferi si o galerie de imagini pentru a te ajuta in selectia finala.

Rochii pentru banchet – Care sunt modelele cele mai potrivite?

Rochii bufanta: multe tinere adolescente isi aleg astfel de rochii pentru banchet. Sunt elegante, mereu la moda iar modelele disponibile sunt nenumarate. Acest tip de rochie se diferentiaza de alte modele de seara datorita fustei, croita asemanator cu cea a balerinei, din vascoza sau matase intarita, semitransparenta si bufanta. In cazul in care ai un trup in forma de para, modelul de rochie bufanta este ideal pentru a masca si a distrage atentia de la talie.

Rochii A-line:

Aceste tipuri de rochii pentru banchet sunt oarecum asemanatoare cu rochiile de printese, cu o talie fara cusaturi si partea superioara stramta, pe trup. La fel ca si rochiile bufante, si rochiile A-line sunt ideale pentru a masca zona taliei pentru fetele mai plinute la solduri sau coapse dar in acelasi timp poate flata orice alta constitutie.

Rochii Empire:

Daca iti doresti o rochie pentru banchet de tip Empire, trebuie sa stii ca acest model de rochii sunt extrem de elegante la randul lor. Linia taliei Empire este foarte inalta, rochia incepe imediat de sub bust si curge lin in jos. Este o rochie ideala pentru fetele mai mici de statura, dand iluzia inaltimii dar si pentru cele cu trup in forma de para.

Rochii de bal:

Sunt rochii deosebite, cu fuste pline care incep de la talie si curg elegant pana jos, la nivelul pantofilor. In plus, cusatura de la talie taie practice trupul in doua. Rochii pentru banchet de tip rochie de balĀ sunt dintre cele mai elegante optiuni, acestea fiind pentru fetele de inaltime medie sau mare.

Galerie de modele de rochii pentru banchet:

Related posts:

Comments are closed.