Tinute casual simple si elegante

Cand ne gandim la tinute casual luam in calcul faptul ca putem imbraca aproape orice, cu conditia sa stim sa asortam tinuta in mod corespunzator.

Termenul de tinute casual presupune o vestimentatie comoda, confortabila, usoara, care poate fi purtata zi de zi, atat la birou cat si in oras, la cumparaturi, in plimbare sau la club.

Prin urmare, rochiile ceremoniale, de seara sau de bal si in general orice tip de rochie, costumele business si alte asemenea obiecte verstimentare nu pot fi considerate tinute casual.

In categoria casual includem doar vestimentatiile usoare, simple, formate din bluzite, jeansi, tinutele sport, tot ceea ce imbracam zi de zi atunci cand nu participam la un eveniment special care impune o anume tinuta mai speciala.

Simple sau elegante?

Tinute casual insa pot fi numite mai multe feluri de vestimentatii, sunt unele mai elegante, tinute office, si altele mai putin elegante, tinutele de strada. In functie de eticheta de la servici, poti alege o tinuta office eleganta sau una simpla.

In cele ce urmeaza iti punem la dispozitie o mica galerie de tinute casual atat elegante cat si simple, tinute din care sa iti poti alege stilul preferat in functie de ocazie. Succes!

Galerie de tinute casual

Related posts:

Comments are closed.