TOP 10 farduri de pleoape MAC pentru machiaje profesionale

Toata lumea iubeste fardurile de ploape, fie ele de la MAC sau alti producatori de frumusete. Un lucru e sigur insa, fara ele, nu am putea realiza machiaje profesionale care sa ne ajute sa ne simtim asa cum meritam atunci cand iesim din casa indeferent pentru ce o facem. Cu aceasta ocazie va vom prezenta un top 10 al celor mai bune farduri pe care le ofera firma MAC.

1. Club – o combinatie minunata de verde si maroniu cu un efect frumos duo-chrome. O nuanta adorabila si propice pentru machiaje profesionale mai ales daca folositi o baza de culoare intunecata (negru). Fardul club este cu atat mai indicat cu cat da impresia de plinatate, chiar si folosit fara alte adaosuri, din cauza nuantelor diferite pe care le reflecta. Se pot realiza astfel machiaje profesionale atat de zi, fara alte adaosuri cat si de seara, daca optam pentru o baza intunecata. Mai mult, acest brand complimenteaza orice culoare de ochi.

2. Vex – Un alt fard de pleoape duo-chrome oferit de MAC este si Vex, o combinatie de roz, verde si bej. Ofera o coloristica perfecta pentru tranzitie si un efect iluminant daca este folosit in combinatie cu alte culori mai neutre.

3. Green Smoke – Verdele este o culoare destul de putin populara printre amatoarele de machiaje dar, in cazul de fata, se pot realiza machiaje profesionale cu adevarat superbe mai ales pentru ochii caprui, cu care se potriveste de minune.

4. Rice Paper – Un nuantator perfect i universal pentru colturile interioare ale ochilor si pentru arcade.

5. Beauty Marked – Un negru rosiatic cu mici straluciri care poate oferi un aspect final catifelat. Nu este atat de inchis pe cat pare la prima vedere. Poate fi folosit pentru ploapa inferioara.

6. Trax - O alta nuanta unica si superba, care ofera un look deosebit in combinatie cu alte culori, in special cu nuantele mai inchise de mov, maro si gri. Un fard perfect pentru tranzitie.

7. Copperplate - Un gri mat si neutru perfect pentru intreaga pleoapa. Foarte bun pentru realizarea unor machiaje profesionale smokey.

8. Bitter - O nuanta frumoasa de gri lime, proaspata si perfecta pentru zilele de primavara si vara. Unele femei considera acest fard drept prea luminos ori prea indraznet dar, cel putin in ceea ce ne priveste, il recomandam cu cea mai mare caldura tuturor.

9. Knight Divine - Un gri inchis cu tente albastre. La prima vedere pare un banal fard gri neutru dar, pe pleoape, ofera o stralucire de albastru inchis. Perfect pentru un look smokey mai intunecat.

10. Gleam - Un glamuros fard cu o nuanta de roz-auriu, perfect pentru tranzitii si cu un efect iluminant puternic. Poate fi folosit cu precadere pentru machiajul colturilor ochilor.

Related posts:

Comments are closed.