Tratamente impotriva caderii parului

Caderea parului este o problema serioasa, la majoritatea barbatilor dar si la femei, mai ales dupa o anumita varsta. Daca te confrunti cu aceasta problema si cauti un tratament impotriva caderii parului care sa fie si eficient, ei bine, cea mai buna solutie vine tot pe cale naturista. Sigur, piata abunda de produse cosmetice destinate stoparii caderii parului si revitalizarii acestuia dar, pe langa acestea sau chiar in locul lor, poti recurge oricand la un tratament impotriva caderii parului pe care sa il prepari singura, acasa, folosind ingrediente din propria bucatarie. Sa vedem care sunt cele mai importante astfel de tratamente:

Tratament impotriva caderii parului cu ulei de ricin si Vitamina A

Cea mai buna masca pe care o poti prepara acasa impotriva caderii parului presupune amestecarea a 6 linguri de ulei de masline, a unei sticlute de ulei de ricin, cateva linguri de Vitamina A uleioasa (2-4), un galbenus de ou si 3-4 fiole de vitamina C. O mixtura care protejeaza parul, regenerandu-l si vitaminizandu-l incepand cu radacinile. Amestecul se aplica direct pe parul udat foare bine si setrs cu un prosop, prin masare incepand cu zona radacinilor. Se strange apoi parul, se acopera cu o casca de baie sau prosop si se lasa asa inainte de a spala cu sampon vreme de jumatate pana la maxim o ora. Puteti aplica acest procedeu la fiecare spalare pentru efecte mai bune si mai rapid vizibile in timp.

Tratament impotriva caderii parului cu ulei de masline si ou

Dupa cum am observat deja, acestea sunt doua dintre ingredientele de baza pe care le putem folosi in crearea unei masti pentru par, ca tratament impotriva caderii acestuia. O reteta mai simpla decat cea prezentata mai sus, presupune amestecul a 2 linguri de ulei de masline cu 1 galbenus de ou si o fiola de vitamina C (suc de lamaie daca nu aveti la dispozitie fiola). Ingredientele se amesteca bine pana la omogenizare dupa care se aplica direct pe parul curat, se acopera cu o casca de baie sau cu un prosop si se lasa vreme de 45 de minute inainte de a spala cu sampon. O solutie simpla, usor de preparat si la indemana pentru orice femeie.

Tratament impotriva caderii parului cu praf de cedru

Daca pe langa problema caderii parului aveti parte si de cea a matretii, nimic mai simplu. Puteti prepara o masca perfecta folosind 500 de grame de praf de cedru, cateva picaturi de lamaie si doua galbenusuri de ou. Un tratament eficace si mult mai usor de aplicat cat mai des, deoarece nu va cere prea mult timp. Prepararea nu dureaza ai mult de doua minute iar crema masata pe radacinile parului nu are nevoie decat de 15 minute pentru a-si face efectul inainte de a spala parul cu sampon.
tratament impotriva caderii paruluitratament impotriva caderii paruluitratament pentru un  par sanatostratament par frumos

Related posts:

Comments are closed.